tirsdag den 29. juli 2014

Birkenstock
Mange af jeg har nok set, at Birkenstock er kommet på mode igen, så derfor har jeg jo ogå fået anskaffet mig ikke bare et par, men 2!! (her er min grund)

Disse sko er virkelig en livsafer - for mit vedkommende, da jeg er platfodet. Så godt tip til jer platfoddet derude ( Men pas på med, at gå med dem en hel dag, man kan godt blive lidt øm i fødderne) 

Til jer der ikke er platfoddet er de virkelig også skønne, de er rare, de findes i mange farver, men man kan også godt få dem i de neutrale farver, som i kan se jeg har. 

Mine er den rug udgave og den glatte(som i kan se på billederne) 

English: Birkenstock has really become one of my favorit shoes, they are comfortable and my favorit is  definitely the classic ones. 

Har nogle af jer anskaffet jer et par ?

- Olivia 

4 kommentarer:

 1. Kan kun forestille mig, hvor fantastiske disse er at gå i, virkelig. Men jeg syntes ikke at denne model er så skøn. Hvis jeg skulle, ikke havde andet valg, ville det være den model, med remmene på tværs af foden. Dog forbinder jeg stadig Birkenstocks med hjemmehjælpere og gamle mennesker. Så meget for fordomme!

  industrialbarbie.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha åh jeg havde det på præcis samme måde, og forbandt det med præcis det samme!! Jeg tror man skal se dem sammen med noget, før man virkelig kan se det aha..
   Jeg har taget billeder af et outfit, hvor jeg har dem på, så man kunne se, hvordan man kan tage dem i brug i hverdagen.
   Kunne det være noget du havde lyst til at se? fordi jeg tror snart jeg udgiver det.
   Btw. den der går trærs over foden er virkelig også dejlig, og var også en af dem jeg overvejede.

   Knus Olivia

   Slet
 2. Jeg havde engang et par, men de er hvis kommet til genbrug, for laaaang tid siden, haha. Men nu overvejer jeg at hoppe med på bølgen, og få fat i et par nye.

  astridwille.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha åh kender godt sådan noget, hvor man har givet det væk, og pludselig er det så fremme igen aha.

   Slet