lørdag den 10. januar 2015

Surrounded of frenchnessSom overskriften siger er vi virkelig blevet omringet af franskheden, både på godt og ondt. I har sikkert alle fulgt med i nyhederne om hørt terrorangrebet i Paris, det er så forfærdeligt hvad franskmændende har været udsat for! #jesuischarlie. Men det ikke lige det dette indlæg skal handle om.
Men dog stadig om Frankrig. For den franske hovedstad er blevet en vældig stor inspiration i lille Danmark, lækre franske mærker som Isabel Marant og IRO præger os københavnere. ELLE har lavet et helt magasin fyldt med franskhed, franske kvinder og ikke mindst fransk mode. Og med smukke Caroline Brasch Nielsen på forsiden, kan det ikke blive meget bedre!
ELLE har mødt den parisiske stilikon Caroline de Maigret, som har været med til at skrive bogen "How to be parisian wherever your are". Hvad er det lige der gør de franske kvinder så unikke? Og hvordan kan man blive parisisk? Det har de 4 franske kvinder Sophie Mas, Audrey Diwan, Caroline de Maigret og Anne Berest svarene på, i deres helt gennemførte bog. Som jeg er godt halvvejs igennem.

Har i læst "How to be parisian wherever your are"? 

- Josefine
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar