fredag den 15. maj 2015

Om at nå det hele


Jeg har rigtig mange ting i min hverdag jeg gerne vil nå, og nogle gange ville jeg ønske at der flere end 24 timer i døgnet. For det er altså ikke alt jeg har tid til, derfor bliver jeg til tider nødt til at vælge nogle ting fra. 

Jeg har haft rigtig mange afleveringer for, her i den sidste del af 1.g på gymnasiet. Jeg vil gerne præstere så godt jeg kan, så det kræver også tid og overskud. Ind imellem det har jeg to jobs, som skal passes, for det jo altid rart at få lidt penge på kontoen. Men jeg skal også huske at gemme tid til mig selv, og kvalitetstid med mine skønne veninder! 

I løbet af ugens 7 dage, er skemaet fyldt op med skole, lektier, veninder og arbejde, her jeg blevet nødt til at fravælge min træning, for det har jeg ikke haft tid til. Hvilket ærgrer mig meget! 


Så jeg siger ja tak, til denne forlænget weekend, hvor jeg har tid til at se mine dejlige veninder, og samle lidt energi til den sidste del af 1.g som snart er ovre, det er helt vildt!! 

- Josefine  

2 kommentarer:

 1. Så forståeligt - glad for at du deler det med os og er stor fan af jeres blog - godt arbejde!
  Vil du måske lave en indlæg med inspiration til dimminsions outfit? Skal selv til folkeskolens dimension om en måned og vil elske lidt inspiration fra din lækre stil <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak det er jeg så glad for at høre! Dejligt med din forståelse!
   Rigtig god ide, det vil jeg med glæde gøre ;-)

   Slet