mandag den 24. november 2014

Christmas Gifts

1//Nike 2//'How to be a parisian' af Caroline de Maigret 3//Olympus 4//Jane Kønig 5//IRO 6//Trine's Wardrobe 7//Marc by Marc Jacobs 8//Balenciaga 9//Zadig & Voltaire 10//Jane Kønig 11//H&M 12//Tromborg 13//H/M 14//Mason Pearson 15//Selected 

I knooow, dette er det klassiske blog-post i blogland, på dette tidspunkt af året. Men jeg synes nu ikke I skal snydes for, at se min inspiration til julegaver dette år. For der er jo KUN en måned til juleaften i dag, det vildt så hurtigt tiden går!  
Mit højeste ønske denne jul er et kamera fra olympus, meeen det er jo desværre ikke helt i den billige ende. Jeg eeelsker virkelig horn øreringen fra Jane Kønig, så den må gerne ligge under juletræet d. 24 december.  

Hvad ønsker i jer til jul? 

- Josefine 


2 kommentarer:

 1. Jeg ønsker mig en fin halskæde fra Carré og den flotteste sweater fra & Other Stories. Og faktisk ønsker jeg mig også sweateren fra H&M (nummer 11) på din collage ;)
  Lækre ønsker, det er rart med nogen inspiration!

  SvarSlet
  Svar
  1. Carré designer virkelig også de fineste smykker! H&M strikken er så lækker, kan næsten være jeg må få købt den inden det bliver juleaften haha ;)
   Glad for du kunne lide det! <3

   Slet