lørdag den 29. november 2014

Clinique
Noget af det værste jeg ved er at have uren hud. Det er ikke lige det jeg råber hurra for, det tror jeg bestemt heller ikke det er for jer andre. Derfor går jeg meget op i, at rense min hud grundigt både morgen og aften. Her bruger jeg min 3-trins renseserie fra Clinque, som jeg fik købt i efterårsferien, det er jo efterhånden et stykke tid siden. Jeg syntes helt bestemt at jeg kan mærke, at det begynder at hjælpe, og holder huden forholdsvis fin og ren. 

Først bruger jeg Clinque's Liguid Facial Soap, som renser huden og blødgør den. Derefter bruger jeg Clarifying Lotion, som fjerner døde hudceller og samt gør huden blødere. Til sidst påfører jeg Dramatically Different Moisturizing Lotion, som giver huden fugt. 

Om aften fjerner jeg min make-up med deres make-upfjerner Take the day off. Om morgen bruger jeg en creme til omkring øjnene All about the eyes.  

Hvordan plejer og passer i jeres hud? 

- Josefine  


4 kommentarer:

 1. Jeg har altid gerne ville prøve Cliniques produkter. Synes du, at det er pengene værd? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har kun prøvet deres renseprodukter, og dem kan jeg helt klart anbefale. Hvis det er de produkter du kunne tænkte dig at købe, ville jeg råde dig til at købe den lille prøve pakke først, og se om det er nogle produkter som virker for dig ;-)

   Slet
 2. Wow thanks for sharing
  Christian Louboutin giveaway is ending very soon! Make sure to enter your name.
  http://greyavenue.com/giveaways/

  SvarSlet
  Svar
  1. I'm glad you like my post! I will take a look by your blog :-)

   Slet