onsdag den 6. maj 2015

Elle Style Awards 2015

Det er nok ikke gået forbi nogens næse at der blev holdt Elle Style Awards i mandags, efter som de sociale medier blev bombarderet med billeder op til showet. Som jeg skrev forleden deltog jeg til eventet, som foregik i DR's koncerthus. Det var en helt fantastisk aften, med en masse velklædte modefolk og gæster, en hel masse nominationer og fed musik.  

Læs videre i indlægget og se hvordan min aften forløb. 

 Min veninde og jeg startede med at spise middag på restauranten Studie Street Grill, maden var rigtig lækker og det var et super hyggeligt sted! Derefter gik over til DR's Koncerthus hvor festlighederne begyndte.


Der var opstillet den smukkeste blomstervæg (billedet til venstre), med inspiration fra "Alice in Wonderland". Der var placeret ipads i, da det også var 4. maj L'Oreal Paris' nye app blev lanceret, man kunne hermed prøve den nye app, jeg synes simpelhen den er så genial.

Min søde veninde Anna Sofie som jeg fulgtes med.  

Jeg var iført læderbusker og blondebluse fra Zara, blazer fra H&M, og pifftede outfittet op med et par støvletter og nogle smykker. Et simpelt og klassisk outfit som passede perfekt til aftenens anledning.   

(billede til højre lånt fra elle.dk)
Koncertsalen var simpelhen sååå flot, vi sad på anden række oppe på balkonen, så vi kunne se det hele ret perfekt! To af højdepunkterne var helt klart da Scarlet Pleasure kom og gav den gas, og til sidst på aften som sluttede af med uddelingen af Elle prisen (som gik til sejeste Uffe Buchard og Kim Grenaa) og et brag af konfetti.  

- Josefine 

4 kommentarer:

 1. Hold op, hvor ser det bare fantastisk ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig også en helt igennem fantastisk aften!!

   Slet
 2. En fantastisk aften med den dejligste <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Den aller bedste aften sødeste!!

   Slet