lørdag den 26. september 2015

New York City Guide

SoHo 
SoHo er et virkelig hyggeligt område, med en skøn og mere afslappende atmosfære. Der er massere af kunst at se i området, bl.a. denne mur på billedet. Der er massere af lækre butikker, en blanding af både highend og highstreet, bl.a. Rebecca Minkoff, Proenza Schouler, Zara og Mango.

Time Square
Vi boede på en gade lige op til Time Square, så der gik vi igennem hver dag. Der er bare gang i den 24/7, med massere af mennesker, her ses virkelig hvorfor NY bliver kaldt "The city that never sleeps". Times Square skal bare opleves, det er helt unikt. 

Ground Zero 
Ground Zero er jo der hvor World Trade Center engang stod. Så det var en enormt rørende oplevelse at stå omkring The 9/11 memorial og tænke på, at det var lige præcis der den forfærdelig tragedie skete i 2001. Men helt sikkert en oplevelse i sig selv, og det er et sted man bare skal forbi, og mindes ofrene.  

The One World Observatory
The One World Observatory, ligger lige ved Ground Zero. Det er en 103 etager høj skyskraber, det tog kun 48 sekunder at kommer til tops, det var en helt surealistik oplevese. Men simpehent så smukt at stå oppe i toppen og se udover hele New York, så smuk en udsigt! 

Circle Line Tours
At sejle ude på vandet er en hel anden måde at opleve New York på! Det er virkelig smukt at kunne se ind over byen og de høje skyskrabere. Selfølgelig var målet på denne tur også at se Frihedsgudinden helt tæt på, det var virkelig en skøn oplevelse. 

The High Line 
The High Line er en gammel jernbane der er bygget om til en super hyggelig park, som er åben for alle! Den er over 2 km lang, så man kan få sig en dejlig gåtur, og nyde en mere rolig side af NY. Det er opsat bænke, forskellige sidepladser og flere madboder. 
Det er virkelig noget man skal opleve! 

The Meatpacking District 
The Meatpacking District er et område på Manhatten som er et rigtig moderne og mere afslappet område, fuldt med lækre restauranter og butikker. The High Line går igennem The Meatpacking District, så hvis man allerede er på The High Line, er det helt klart et besøg værd. 
Vi havde ikke meget til at opdage The Meatpacking District, men vi nåede at spise en meget lækker middag på The Standard Grill. Der skal man virkelig forbi, man kan få de bedste burgere!! 

Jeg håber I kunne lide denne guide, og i kan evt kan bruge den hvis i nu er så heldige at skulle til NY!

- Josefine

Ingen kommentarer:

Send en kommentar